SÖZLEŞMELİ PERSONELİN KADROYA GEÇİRİLMELERİNE İLİŞKİN DUYURU (GÜNCELLEME)

Üniversitemiz birimlerinde 657 sayılı Yasa’nın 4/B maddesine göre sözleşmeli statüde görev yapan personelimizin 26/01/2023 tarihli ve 32085 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 7433 sayılı Devlet Memurları Kanunu Ve Bazı Kanunlar İle 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun uyarınca kadroya geçirilmelerine ilişkin başvuru ve atama sürecine dair açıklamalar aşağıda yer almaktadır.

15/02/2023 tarihli ve 32105 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Olağanüstü Hal Kapsamında Kamu Personeline İlişkin Alınan Tedbirlere Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi”nin 3. maddesi “Kamu Personelinin Statü Değişikliğinde Süre” başlığında başvuru ve atanma sürelerinin uzatılmasına ilişkin genelge kapsamında 657 sayılı Yasa’nın 4/B maddesine göre sözleşmeli statüde görev yapan personelimizin kadroya geçirilmelerine ilişkin başvuru ve atama sürecine dair açıklamalar tekrar düzenlenmiştir.

Başvuru Tarihi 26 Ocak 2023-31 Mart 2023 Cuma (Mesai Bitimi)
Başvuru Yeri Sözleşmeli pozisyondan kadroya geçme talebi olan personel kadrosunun bulunduğu birime dilekçe ile başvuru yapacaktır.
Başvuru Şartları 28 Kasım 2022 tarihi itibarıyla Üniversitemizde 657 Yasa’nın 4/B maddesi uyarınca görev yapıyor olmak,
Başvuruda İstenilen Belgeler

1-Sözleşmeli Personelden Kadroya Geçiş Talep Dilekçesi için TIKLAYINIZ

2-Mal Bildirim Formu (TIKLAYINIZ)

3-En Son Öğrenim Gördüğüne Dair Mezun Belgesi (e-Devlet üzerinden barkodlu belge)

4-Adli Sicil Belgesi (e-Devletten Resmi Kurum / Memuriyet Seçeneği Kullanılmalı)

5- Sağlık Durumu Beyan Dilekçesi için TIKLAYINIZ

6-T.C. Kimlik Kartı Fotokopisi

Atama Takvimi

a) Kadroya atanma talebinde bulunan personelin atama işlemleri 1 Nisan 2023-28 Nisan 2023 (bu tarih dahil) tarihleri arasında tamamlanacak olup atama onayları birimlerine gönderilecektir.

b) Askerlik, doğum, evlat edinme, görevlendirme, ücretsiz izin gibi nedenlerle görevlerinde bulunmayanlar hakkında; bu süreler göreve döndükleri tarihten itibaren başlayacaktır.

UYARI

Atama işlemlerine esas olmak üzere gerçeğe aykırı belge verdiği ya da beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenlerin atamaları iptal edilecek olup atama işlemleri için talep edilen evrakların eksik ya da hatalı ibraz edilmesi durumunda sorumluluk personele aittir.

Eklenme tarihi: 30.01.2023 17:17:07
Son güncelleme: 25.04.2023 16:46:35