Akdeniz Üniversitesi Sözleşmeli (657 S.K. 4/B) Personel Alım İlanı - 25/04/2023

Akdeniz Üniversitesi Sözleşmeli (657 S.K. 4/B) Personel Alım İlanı (25/04/2023) için TIKLAYINIZ

BAŞVURU TARİHİ İÇİN SON GÜN: 9 MAYIS 2023 SALI MESAİ BİTİMİDİR.

İSTENİLEN BELGELER

1. Sözleşmeli Personel Başvuru Formu (TIKLAYINIZ)
  2. KPSS Sonuç Belgesi (ÖSYM barkotlu çıktı)
  3. Mezuniyet Belgesi (e-Devlet barkotlu çıktı veya diploma onaylı sureti)
  4. Nüfus Kayıt Örneği (e-Devlet barkotlu çıktı)
  5. Fotoğraf (1 Adet)
  6. Erkek adaylar için Askerlik durumunu gösteren belge. (e-Devlet barkotlu çıktı)
  7. Belge ve sertifika istenilen pozisyonlar için ilgili belgenin aslı veya onaylı sureti.
  8. İş Deneyimi istenilen pozisyonlar için görev belgesi.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI

1. Başvurular şahsen yapılacaktır.

2. İsteklilerin; ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içinde (mesai sonuna kadar)  Sözleşmeli Personel Başvuru Formunu eksiksiz doldurarak, istenilen belgelerle birlikte;

a) Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde (Hastane) yer alan pozisyonlara başvuruda bulunacak adayların Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Müdürlüğü Evrak Kayıt Birimine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

b) Diş Hekimliği Fakültesinde yer alan pozisyonlara başvuruda bulunacak adayların Diş Hekimliği Fakültesi Evrak Kayıt Birimine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

c) Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı ve İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığında yer alan pozisyonlara başvuruda bulunacak adayların Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

3. Müracaat evrakları teslim alınırken kontrol edilmeyecek olup teslim edilen belgelerdeki sorumluluk tamamen müracaat sahibine aittir.

4. Posta, e-posta veya benzeri ile yapılan başvurular ve eksik belge ibraz edenlerin müracaatları kesinlikle kabul edilmeyecektir.

5. Adaylar ilan edilen kadrolardan sadece birine başvurabilecek olup, birden fazla kadroya başvuru yapanların tüm başvuruları geçersiz sayılacaktır.

6. İlanda yer alan şartları taşımayan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Eklenme tarihi: 25.04.2023 09:50:42
Son güncelleme: 25.04.2023 16:47:26