Akdeniz Üniversitesi Sözleşmeli (657 S.K. 4/B) Personel Alım İlanı - 06/06/2024

Akdeniz Üniversitesi Sözleşmeli (657 S.K. 4/B) Personel Alım İlanı (06/06/2024) için TIKLAYINIZ

BAŞVURU TARİHİ İÇİN SON GÜN: 26 HAZİRAN 2024 ÇARŞAMBA MESAİ BİTİMİDİR.

İSTENİLEN BELGELER

1. Sözleşmeli Personel Başvuru Formu (TIKLAYINIZ)
  2. KPSS Sonuç Belgesi (ÖSYM barkotlu çıktı)
  3. Mezuniyet Belgesi (e-Devlet barkotlu çıktı veya diploma onaylı sureti)
  4. Nüfus Cüzdan Fotokopisi (T.C. Kimlik Kartı Fotokopisi)
  5. Fotoğraf (1 Adet)
  6. Belge ve sertifika istenilen pozisyonlar için ilgili belgenin onaylı sureti.
  7. İş Deneyimi istenilen pozisyonlar için Meslek kodunu gösterir barkodlu SGK Hizmet Dökümü veya onaylı çalışma belgesi.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI

1. Başvurular şahsen yapılacaktır.
  2. İsteklilerin; ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarih olan 6 Haziran 2024 (mesai başlangıcından) ile 26 Haziran 2024 (mesai sonuna kadar) tarihleri arasında http://personel.akdeniz.edu.tr/ adresinde bulunan Sözleşmeli Personel Başvuru Formunu eksiksiz doldurarak, istenilen belgelerle birlikte; Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Müdürlüğü Evrak Kayıt Birimine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.
  3. Müracaat evrakları teslim alınırken kontrol edilmeyecek olup, teslim edilen belgelerdeki sorumluluk tamamen müracaat sahiplerine aittir.
  4. Posta, e-posta veya benzeri ile yapılan başvurular ve eksik belge ibraz edenlerin müracaatları kesinlikle kabul edilmeyecektir.
  5. Her aday yalnızca bir pozisyon için başvuru yapabilecek olup, birden fazla pozisyon için başvuruda bulunan adayların bütün başvuruları geçersiz sayılacaktır.
  6. İlanda yer alan şartları taşımayan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.
Eklenme tarihi: 6.06.2024 09:02:17
Son güncelleme: 6.06.2024 09:19:40