29/07/2022 TARİHLİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ (657 S.K. 4/B) PERSONEL ALIM İLANI SONUCU (YEDEK-2)

Söz konusu sonuçları görüntülemek için başvuru yaptığınız unvan adına tıklayınız.

SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (HASTANE)

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ

İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

GÖREVE BAŞLAMAYA HAK KAZANAN ADAYLARIN DİKKATİNE

Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde (Hastane) yer alan pozisyonlara başvuran ve atanmaya hak kazanan adayın; 25 Kasım 2022 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda istenilen belgeleri tamamlamak suretiyle Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Personel İşleri Birimine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Diş Hekimliği Fakültesinde yer alan pozisyonlara başvuran ve atanmaya hak kazanan adayın; 25 Kasım 2022 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda istenilen belgeleri tamamlamak suretiyle Diş Hekimliği Fakültenin Personel İşleri Birimine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığında yer alan pozisyonlara başvuran ve atanmaya hak kazanan adayın; 25 Kasım 2022 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda istenilen belgeleri tamamlamak suretiyle İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Bu süre içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen aday hakkını kaybeder.

Belirtilen tarihe kadar bilgi vermeyen ve belgelerini getirmeyen aday(lar) haklarını kaybetmeleri nedeniyle,  başvuruda bulunmayan aday(lar)ın yerine, KPSS puan sırası esas alınarak belirlenen yedek aday(lar) http://personel.akdeniz.edu.tr/adresinden ilan edilecektir. (Yedek adaylara da telefon ya da posta yoluyla ayrıca bilgi verilmeyecektir). Bu nedenle yedek adayların internet adresinden durumlarını takip etmeleri gerekmektedir.

Bu duyuru resmi tebligat niteliğindedir. İlgililere ayrıca tebliğ edilmeyecektir.

İSTENİLEN BELGELER (2 NÜSHA ŞEKLİNDE OLACAK)

• KPSS SONUÇ BELGESİ (ÖSYM BARKODLU ÇIKTI)
  • MEZUNİYET BELGESİ (E-DEVLET BARKODLU ÇIKTI)
  • NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ (E-DEVLET BARKODLU ÇIKTI)