Atatürk Resmi
Personel Daire Başkanlığı
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ (657 S.K. 4/B) PERSONEL ALIM İLANI SONUCU

Söz konusu sonuçları görüntülemek için başvuru yaptığınız unvan adının hizasına tıklayınız.

A- SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (HASTANE)

B- DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ

Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Başhekimliği ve Diş Hekimliği Fakültesinde yer alan pozisyonlara başvuran ve atanmaya hak kazanan adayın; sonuçların ilan edilmesinden itibaren en geç 15 (onbeş) gün içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak göreve başlayacakları ilgili birimin (Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Başhekimliği ve Diş Hekimliği Fakültesi) Personel İşleri Birimine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Bu süre içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen aday hakkını kaybeder.

Belirtilen tarihe kadar bilgi vermeyen ve belgelerini getirmeyen aday(lar) haklarını kaybetmeleri nedeniyle,  başvuruda bulunmayan aday(lar)ın yerine, KPSS puan sırası esas alınarak belirlenen yedek aday(lar) http://personel.akdeniz.edu.tr/adresinden ilan edilecektir. (Yedek adaylara da telefon ya da posta  yoluyla ayrıca bilgi verilmeyecektir). Bu nedenle yedek adayların internet adresinden durumlarını takip etmeleri gerekmektedir.

Bu duyuru resmi tebligat niteliğindedir. İlgililere ayrıca tebliğ edilmeyecektir.

İSTENİLEN BELGELER (2 NÜSHA ŞEKLİNDE OLACAK)

1. KPSS SONUÇ BELGESİ (ÖSYM BARKODLU ÇIKTI)
  2. MEZUNİYET BELGESİ (E-DEVLET BARKODLU ÇIKTI)
  3. NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ (E-DEVLET BARKODLU ÇIKTI)