Atatürk Resmi
Personel Daire Başkanlığı
31.12.2021 Tarihli ve 31706 Sayılı Resmi Gazete'de Yayımlanan Öğretim Elemanı İlanı Sınav Sonucu

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALIM İLANI SINAV SONUÇLARI

S.N. BİRİM BÖLÜM ANA BİLİM DALI/PROGRAM UNVAN DERECE ADET SONUÇ
1 DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KLİNİK BİLİMLER AĞIZ, DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
2 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
2 DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KLİNİK BİLİMLER AĞIZ, DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
2 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
3 DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KLİNİK BİLİMLER RESTORATİF DİŞ TEDAVİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
4 DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KLİNİK BİLİMLER ENDODONTİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
5 HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK HEMŞİRELİK EĞİTİMİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
5 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
6 KUMLUCA SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK HEMŞİRELİK ESASLARI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
5 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
7 MANAVGAT MESLEK YÜKSEKOKULU PAZARLAMA VE REKLAMCILIK PAZARLAMA ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
6 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
8 MANAVGAT MESLEK YÜKSEKOKULU ÇOCUK BAKIMI VE GENÇLİK HİZMETLERİ ÇOCUK GELİŞİMİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
6 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
9 SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÇOCUK BAKIMI VE GENÇLİK HİZMETLERİ ÇOCUK GELİŞİMİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
6 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
10 TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
2 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
11 TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ALIM İLANI SINAV SONUÇLARI

S.N. BİRİM BÖLÜM ANA BİLİM DALI/PROGRAM UNVAN DERECE ADET SONUÇ
1 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ (ÖNCELİKLİ ALAN) BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BİLGİSAYAR YAZILIMI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 7 2 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
2 MİMARLIK FAKÜLTESİ (ÖNCELİKLİ ALAN) MİMARLIK BİNA BİLGİSİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 7 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
3 EĞİTİM FAKÜLTESİ (ÖNCELİKLİ ALAN) ÖZEL EĞİTİM ÖZEL YETENEKLİLER EĞİTİMİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 7 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
4 HUKUK FAKÜLTESİ (ÖNCELİKLİ ALAN) ÖZEL HUKUK MİLLETLERARASI ÖZEL HUKUK ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 7 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
5 FEN FAKÜLTESİ MATEMATİK UYGULAMALI MATEMATİK ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 7 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
6 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK ELEKTRİK MAKİNELERİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 7 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
7 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ ENERJİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 7 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
8 SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ HAREKET VE ANTREMAN ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 7 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
9 SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ REKREASYON REKREASYON ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 7 2 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
Eklenme tarihi : 2022-01-26 14:30:20
Son güncelleme : 2022-01-27 17:13:08