Atatürk Resmi
Personel Daire Başkanlığı
31.12.2021 Tarihli ve 31706 Sayılı Resmi Gazete'de Yayımlanan Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonucu

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALIM İLANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

S.N. BİRİM BÖLÜM ANABİLİM DALI/PROGRAM UNVAN DERECE ADET SONUÇ
1 DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KLİNİK BİLİMLER AĞIZ, DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
2 1 ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
2 DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KLİNİK BİLİMLER AĞIZ, DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
2 1 ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
3 DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KLİNİK BİLİMLER RESTORATİF DİŞ TEDAVİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
4 DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KLİNİK BİLİMLER ENDODONTİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
5 HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK HEMŞİRELİK EĞİTİMİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
5 1 ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
6 KUMLUCA SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK HEMŞİRELİK ESASLARI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
5 1 ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
7 MANAVGAT MESLEK YÜKSEKOKULU PAZARLAMA VE REKLAMCILIK PAZARLAMA ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
6 1 ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
8 MANAVGAT MESLEK YÜKSEKOKULU ÇOCUK BAKIMI VE GENÇLİK HİZMETLERİ ÇOCUK GELİŞİMİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
6 1 ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
9 SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÇOCUK BAKIMI VE GENÇLİK HİZMETLERİ ÇOCUK GELİŞİMİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
6 1 ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
10 TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
2 1 ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
11 TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ALIM İLANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

S.N. BİRİM BÖLÜM ANABİLİM DALI/PROGRAM UNVAN DERECE ADET SONUÇ
1 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ (ÖNCELİKLİ ALAN) BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BİLGİSAYAR YAZILIMI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 7 2 ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
2 MİMARLIK FAKÜLTESİ (ÖNCELİKLİ ALAN) MİMARLIK BİNA BİLGİSİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 7 1 ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
3 EĞİTİM FAKÜLTESİ (ÖNCELİKLİ ALAN) ÖZEL EĞİTİM ÖZEL YETENEKLİLER EĞİTİMİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 7 1 ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
4 HUKUK FAKÜLTESİ (ÖNCELİKLİ ALAN) ÖZEL HUKUK MİLLETLERARASI ÖZEL HUKUK ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 7 1 ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
5 FEN FAKÜLTESİ MATEMATİK UYGULAMALI MATEMATİK ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 7 1 ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
6 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK ELEKTRİK MAKİNELERİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 7 1 ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
7 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ ENERJİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 7 1 ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
8 SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ HAREKET VE ANTREMAN ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 7 1 ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
9 SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ REKREASYON REKREASYON ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 7 2 ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.
Eklenme tarihi : 2022-01-17 17:17:49
Son güncelleme : 2022-01-20 15:57:24