Atatürk Resmi
Personel Daire Başkanlığı
29/07/2022 Tarihli Akdeniz Üniversitesi Sözleşmeli (657 S.K. 4/B) Personel Alım İlanı

Akdeniz Üniversitesi Sözleşmeli (657 S.K. 4/B) Personel Alım İlanı için TIKLAYINIZ

Başvuru Tarihi İçin Son Gün: 12 Ağustos 2022 Cuma Mesai  Bitimidir.

İSTENİLEN BELGELER

1. Sözleşmeli Personel Başvuru Formu Tıklayınız.
  2. KPSS Sonuç Belgesi (ÖSYM barkodlu çıktı)
  3. Mezuniyet Belgesi (e-Devlet barkodlu çıktı veya diploma onaylı sureti)
  4. Nüfus Kayıt Örneği (e-Devlet barkodlu çıktı)
  5. Fotoğraf (1 Adet)
  6. Adli Sicil Kaydı Belgesi (e-Devlet resmi kurum-devlet memuriyeti seçenekleri ile barkodlu çıktı)
  7. Erkek adaylar için Askerlik durumunu gösteren belge. (e-Devlet barkodlu çıktı)
  8. Belge ve sertifika istenilen pozisyonlar için ilgili belgenin aslı veya onaylı sureti (e-Devlet üzerinden alınan barkodlu belge de kabul edilecektir.)
  9. İş Deneyimi istenilen pozisyonlar için onaylı görev belgesi.

BAŞVURU ŞEKLİ

1. Başvurular şahsen yapılacaktır.

a) Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde (Hastane) yer alan pozisyonlara başvuruda bulunacak adayların Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Müdürlüğü Evrak Kayıt Birimine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

b) Diş Hekimliği Fakültesinde yer alan pozisyonlara başvuruda bulunacak adayların Diş Hekimliği Fakültesi Evrak Kayıt Birimine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

c) Ziraat Fakültesinde yer alan pozisyonlara başvuruda bulunacak adayların Ziraat Fakültesi Evrak Kayıt Birimine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

d) Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı ve İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığında yer alan pozisyonlara başvuruda bulunacak adayların Rektörlük Evrak Kayıt Birimine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

2. Müracaat evrakları teslim alınırken kontrol edilmeyecek olup teslim edilen belgelerdeki sorumluluk tamamen müracaat sahibine aittir.

3. Posta, e-posta veya benzeri ile yapılan başvurular ve eksik belge ibraz edenlerin müracaatları kesinlikle kabul edilmeyecektir.

4. Her aday yalnızca bir pozisyon için başvuru yapabilecek olup birden fazla pozisyon için başvuruda bulunan adayların bütün başvuruları geçersiz sayılacaktır.

5. İlanda yer alan şartları taşımayan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

NOT: ÖNEMLİ

İlanımızda yer alan Pozisyon Kodu : B01 “Büro Personeli” unvanındaki  KPSS Puan türü (P3) olması gerekirken sehven  (P93) olarak çıkılmıştır.  B01 BÜRO PERSONELİ pozisyonu aşağıdaki gibi değiştirilmiş olup Resmi Gazete'de yayımlanan Düzeltme Metni için Tıklayınız

Pozisyon
Kodu

Unvanı

KPSS Puan Türü

Adet

Aranan Nitelikler

BÜRO PERSONELİ

2020 KPSS (P3)

-2020 KPSS (P3) puan türünden 60 ve üzeri puan almış olmak.

-Yükseköğretim Kurumlarının 4 yıllık İşletme, İktisat, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Sağlık Yönetimi Programlarının birinden mezun olmak.

Eklenme tarihi : 2022-07-29 09:06:03
Son güncelleme : 2022-08-01 14:49:08