Akdeniz Üniversitesi Sözleşmeli (657 S.K. 4/B) Personel Alım İlanı – 04/01/2024

Akdeniz Üniversitesi Sözleşmeli (657 S.K. 4/B) Personel Alım İlanı için TIKLAYINIZ

ONLİNE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

SON BAŞVURU TARİHİ: 18 OCAK 2024 PERŞEMBE SAAT 23.59

BAŞVURULARINIZDA SORUN YAŞAMAMAK İÇİN PROGRAM KULLANIM KILAVUZUNU LÜTFEN DİKKATLE OKUYUNUZ

KULLANIM KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI

1. Başvurular Online olarak yapılacaktır.
  2. İsteklilerin; ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde yukarıda belirtilen pozisyonlara http://personelbasvuru.akdeniz.edu.tr/personelkayit web adresinden Online başvuruda bulunabilecek olup, adayların başvuruda bulunacağı pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir.
  3. Adaylar ilan edilen kadrolardan sadece birine başvurabilecek olup birden fazla kadroya başvuru yapmaları halinde adayların bütün başvuruları geçersiz sayılacaktır.
  4. Sınav Sonuç Belgesi, ÖSYM web servisleri aracılığı ile barkodlu üretilmeli ve sisteme bu belge orijinal formatında yüklenmelidir, bu belgede KPSS puan türü, yılı ve puanı açıkça görülmelidir. Adayların tercih edilen pozisyon için belirlenen KPSS puan türü ve yılı ile uygun olmaması durumunda başvuru işlemi değerlendirmeye alınmayacaktır.
  5. E-Devlet üzerinden barkodlu Nüfus Kayıt Örneği üretilmeli ve orijinal formatında yüklenmeli veya Kimlik fotokopisi arkalı – önlü olacak şekilde sisteme yüklenmelidir.
  6. Mezuniyet belgesi e-Devlet üzerinden barkodlu üretilmeli ve bu belge orijinal formatında yüklenmelidir. Mezun olunan bölüm / programın başvurulan pozisyona uygun olmaması durumunda başvuru işlemi değerlendirmeye alınmayacaktır.
  7. Adaylar başvuru esnasında oluşturdukları kullanıcı adı ve şifresi ile üye girişi yaparak başvurularının tamamlanıp tamamlanmadığını takip etmeleri gerekmektedir.
  8. Başvurusu “Başvuru onay işleminiz tamamlanmıştır” ibaresi görülmesine rağmen eksik belge (Deneyim Belgesi – Sertifika Belgesi) veya hatalı belge yüklenilmesi halinde adayın başvuru değerlendirilmeye alınmayacaktır.
  9. İlanda yer alan şartları taşımayan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.
  10. Online başvurular dışında şahsen, posta ve e-posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
  11. Online Başvuru işlemleri sırasında gerçeğe aykırı belge verdiği ya da beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenler ile istenilen belgeleri ibraz etmeyenlerin başvuruları geçersiz sayılacak, sözleşmeleri yapılmış olsa dahi iptal edilecek, hakkında yasal işlem yapılacaktır.

SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (HASTANE)  pozisyonlarına başvuruda bulanacak adayların ilan ile ilgili sorunları için 0 242 249 62 90 numaralı telefon ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Not: Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrosuna başvuruda bulunacak adayların Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartını  "Sertifika Belgesi" alanına yüklemeleri gerekmektedir.

Eklenme tarihi: 4.01.2024 08:53:26
Son güncelleme: 9.02.2024 16:33:42