SÜREKLİ İŞÇİ KURA SONUÇLARI (657 S.K. 4/D)

657 sayılı DMK’nun 4/D maddesi, 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca, Antalya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden Üniversitemize ulaşan nihai listeler ile başvurucular arasından kontenjan sayısının 4 katı oranında asil ve yedek aday belirlenmiştir. Söz konusu kura işlemleri 30.09.2019 tarihleri arasında saat 09:00’da Üniversitemiz Turizm Fakültesi Dekanlığı Konferans Salonunda Antalya 16. Noterliği tarafından gerçekleştirilmiştir.

Kura sonuçları için TIKLAYINIZ

Kura sonuçlarında Asil Listede yer alanlar belge teslimi yapacak ve sözlü sınava katılacaktır.

BELGE TESLİMİ

Kura sonuçlarında asil listede olup sözlü mülakata katılmaya hak kazanan başvurucuların aşağıda yer alan belgeleri 01.10.2019 – 03.10.2019 tarihleri arasında Rektörlük Binası İşçi Şube Müdürlüğüne teslim etmesi gerekmektedir.

1. Kimlik Kartı / Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  2. SGK Hizmet Dökümü (E-devlet üzerinden alınabilir)
  3. İkametgâh (E-devlet üzerinden alınabilir)
  4. Askerlik Durum Belgesi (E-devlet üzerinden alınabilir)
  5. Adli Sicil Kaydı (E-devlet üzerinden alınabilir)
  6. Diploma fotokopisi
  7. Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartı fotokopisi (Sadece güvenlik görevlisi kadrosuna başvuran adaylar için zorunludur)

SÖZLÜ SINAV

1-Güvenlik Görevlisi için sözlü sınav 07.10.2019 tarihinde,

2-Temizlik Görevlisi için sözlü sınav 08.10.2019 tarihinde yapılacaktır.

Yer: Rektörlük Binası 5. Kat Toplantı Salonu

Saat: 09:00

İŞE BAŞLAMA

Yapılan sözlü sınav sonucunda asıl ve yedek olarak başarılı olan adaylar; 09.10.2019 tarihi mesai sonuna kadar http://personel.akdeniz.edu.tr/ internet sitesi “Duyurular” kısmından ilan edilecektir. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Yapılan sözlü sınavda asil olarak belirlenenlerin, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırmasının sonuçlanmasına müteakip yazılı tebligat yapılmak suretiyle göreve başlamaları sağlanacaktır.

DETAYLI BİLGİ İÇİN:

Tel       : 0242 227 4400