SÜREKLİ İŞÇİ (657 4/D) ALIMI KURA SONUÇLARI

657 sayılı DMK’nun 4/D maddesi, 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca, Antalya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden Üniversitemize ulaşan nihai listeler ile başvurucular arasından kontenjan sayısının 4 katı oranında asil ve yedek aday belirlenmiştir. Söz konusu kura işlemleri 25.11.2019 tarihleri arasında saat 09.00’da Üniversitemiz Turizm Fakültesi Dekanlığı Konferans Salonunda Antalya 16. Noterliği tarafından gerçekleştirilmiştir.

Kura sonuçları için TIKLAYINIZ

SÖZLÜ SINAV (MÜLAKAT)

Tarih: 28.11.2019

Yer: Rektörlük Binası 5. Kat Toplantı Salonu

Saat: 10.00

Mülakata sadece ASİL listede yer alanlar katılacaktır.

BELGE TESLİMİ

29.11.2019 tarihinde yayınlanacak olan sonuçlarda ASİL listede yer alan adaylar aşağıdaki belgeleri 02.12.2019 – 03.12.2019 tarihleri arasında mesai sonuna kadar Rektörlük İşçi Şube Müdürlüğüne teslim etmesi gerekmektedir.

1. Kimlik Kartı / Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  2. SGK Hizmet Dökümü (E-devlet üzerinden alınabilir)
  3. İkametgâh (E-devlet üzerinden alınabilir)
  4. Askerlik Durum Belgesi (E-devlet üzerinden alınabilir)
  5. Adli Sicil Kaydı (E-devlet üzerinden alınabilir)
  6. Diploma fotokopisi

NOT: Yedek adaylar belge teslimi yapmayacaklardır.

İŞE BAŞLAMA

Yapılan sözlü sınavda asil olarak belirlenenlerin, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırmasının sonuçlanmasına müteakip adreslerine yazılı tebligat yapılmak suretiyle göreve başlamaları sağlanacaktır.

Adaylara ayrıca sözlü tebligat yapılmayacaktır.

DETAYLI BİLGİ İÇİN:

Tel      : 0242 227 4400