31 ARALIK 2020 TARİHLİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ (657 S.K. 4/B) PERSONEL ALIM İLANI SONUCU

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ (657 S.K. 4/B) PERSONEL ALIM İLANI SONUCU

SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (HASTANE)

Söz konusu sonuçları görüntülemek için başvuru yaptığınız unvan adının hizasına tıklayınız.

1. (H01) Hemşire
  2. (H02) Hemşire
  3.  (H03) Hemşire
  4.  (H04) Hemşire
  5.  (H05) Hemşire
  6.  (H06) Hemşire
  7.  (H07) Hemşire
  8. (H08) Hemşire
  9. (H09) Hemşire
  10. Anestezi Teknikeri
  11. Eczacı
  12. Fizyoterapist
  13. İlk ve Acil Yardım Teknikeri
  14. Laborant
  15. Psikolog
  16. Radyoterapi Teknikeri
  17. Tıbbi Görüntüleme Teknikeri
  18. Tıbbi Sekreter

Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde (Hastane) yer alan pozisyonlara başvuran ve atanmaya hak kazanan adayın; sonuçların ilan edilmesinden itibaren en geç 15 (onbeş) gün içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak göreve başlayacakları birime (Hastane Personel İşleri Birimi) şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Bu süre içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen aday hakkını kaybeder.

Belirtilen tarihe kadar bilgi vermeyen ve belgelerini getirmeyen aday(lar) haklarını kaybetmeleri nedeniyle,  başvuruda bulunmayan aday(lar)ın yerine, KPSS puan sırası esas alınarak belirlenen yedek aday(lar) http://personel.akdeniz.edu.tr/adresinden ilan edilecektir. (Yedek adaylara da telefon ya da posta  yoluyla ayrıca bilgi verilmeyecektir). Bu nedenle yedek adayların internet adresinden durumlarını takip etmeleri gerekmektedir.

Bu duyuru resmi tebligat niteliğindedir. İlgililere ayrıca tebliğ edilmeyecektir.

İSTENİLEN BELGELER (2 NÜSHA ŞEKLİNDE OLACAK)

1. KPSS SONUÇ BELGESİ (ÖSYM BARKODLU ÇIKTI)
  2. MEZUNİYET BELGESİ (E-DEVLET BARKODLU ÇIKTI)
  3. NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ (E-DEVLET BARKODLU ÇIKTI)