30 Aralık 2019 tarihli ve 30994 sayılı Resmi Gazete’de Yayımlanan Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonucu

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (DERS VERECEK / UYGULAMALI BİRİM)

S.N. BİRİM BÖLÜM ANABİLİM DALI UNVAN DERECE ADET ALES PUAN TÜRÜ NİTELİKLER
1 ANTALYA DEVLET KONSERVATUVARI GELENEKSEL TÜRK MÜZİĞİ TÜRK HALK MÜZİĞİ ÖĞRETİM. GÖREVLİSİ (DERS VERECEK) 4 1 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
2 DİŞ HEKİMLİĞİ KLİNİK BİLİMLER AĞIZ, DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (UYGULAMALI BİRİM) 1 1 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
3 KUMLUCA SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK PSİKİYATRİ HEMŞİRELİĞİ ÖĞRETİM. GÖREVLİSİ (DERS VERECEK) 6 1 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
4 REKTÖRLÜK REKTÖRLÜK
(Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezinde Görevlendirilmek Üzere)
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (UYGULAMALI BİRİM) 3 1 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
5 TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (UYGULAMALI BİRİM) 1 1 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
6 DEMRE DR. HASAN ÜNAL MESLEK YÜKSEKOKULU BÜRO HİZMETLERİ VE SEKRETERLİK BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI ÖĞRETİM. GÖREVLİSİ (DERS VERECEK) 4 1 SÖZEL/ EŞİT AĞIRLIK Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
7 ELMALI MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK SİVİL SAVUNMA VE İTFAİYECİLİK ÖĞRETİM. GÖREVLİSİ (DERS VERECEK) 6 1 SÖZEL/ EŞİT AĞIRLIK/SAYISAL Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
8 ELMALI MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI ÖĞRETİM. GÖREVLİSİ (DERS VERECEK) 5 1 SAYISAL Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
9 KUMLUCA MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM VE ORGANİZASYON İŞLETME YÖNETİMİ ÖĞRETİM. GÖREVLİSİ (DERS VERECEK) 6 1 EŞİT AĞIRLIK Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
10 MANAVGAT MESLEK YÜKSEKOKULU SEYAHAT-TURİZM VE EĞLENCE HİZMETLERİ TURİZM VE SEYAHAT HİZMETLERİ ÖĞRETİM. GÖREVLİSİ (DERS VERECEK) 6 1 EŞİT AĞIRLIK Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
11 SERİK GÜLSÜN-SÜLEYMAN SÜRAL MESLEK YÜKSEKOKULU TASARIM MODA TASARIMI ÖĞRETİM. GÖREVLİSİ (DERS VERECEK) 6 1 EŞİT AĞIRLIK Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
12 TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MAKİNE VE METAL TEKNOLOJİLERİ MAKİNE ÖĞRETİM. GÖREVLİSİ (DERS VERECEK) 4 1 SAYISAL Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
13 TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ELEKTRİK VE ENERJİ İKLİMLENDİRME VE SOĞUTMA TEKNOLOJİSİ ÖĞRETİM. GÖREVLİSİ (DERS VERECEK) 4 1 SAYISAL Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
14 TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK SİVİL SAVUNMA VE İTFAİYECİLİK ÖĞRETİM. GÖREVLİSİ (DERS VERECEK) 3 1 SÖZEL/ EŞİT AĞIRLIK/SAYISAL Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

S.N. BİRİM BÖLÜM ANABİLİM DALI UNVAN DERECE ADET NİTELİKLER
1 EDEBİYAT FAKÜLTESİ FELSEFE SİSTEMATİK FELSEFE VE MANTIK ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
2 EDEBİYAT FAKÜLTESİ İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
3 İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İKTİSAT İKTİSADİ GELİŞME-ULUSLARARASI İKTİSAT ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
4 İLAHİYAT FAKÜLTESİ TEMEL İSLAM BİLİMLERİ TASAVVUF ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
5 İLETİŞİM FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM HALKLA İLİŞKİLER ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
6 İLETİŞİM FAKÜLTESİ RADYO, SİNEMA VE TELEVİZYON RADYO VE TELEVİZYON ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
7 KUMLUCA SAĞLIK BİLİMLER FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK HEMŞİRELİK ESASLARI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
8 MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK İÇ MİMARLIK ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
9 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ YAPI MALZEMESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
10 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ YAPI İŞLETMESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
11 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK – ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ TELEKOMÜNİKASYON ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
12 SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GERONTOLOJİ GERONTOLOJİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
13 TIP FAKÜLTESİ TEMEL TIP BİLİMLERİ BİYOİSTATİSTİK VE TIBBİ BİLİŞİM ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
14 TIP FAKÜLTESİ TEMEL TIP BİLİMLERİ ANATOMİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
15 TURİZM FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
16 UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ BANKACILIK VE FİNANS BANKACILIK ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.