30.12.2019 Tarihli ve 30994 Sayılı Resmi Gazete’de Yayımlanan Öğretim Elemanı İlanı Sınav Sonuçları

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (DERS VERECEK / UYGULAMALI BİRİM)

S.N.

BİRİM                         BÖLÜM          ANABİLİM DALI UNVAN DERECE       ADET        ALES PUAN TÜRÜ     NİTELİKLER

ANTALYA DEVLET KONSERVATUVARI

GELENEKSEL TÜRK MÜZİĞİ TÜRK HALK MÜZİĞİ ÖĞRETİM. GÖREVLİSİ (DERS VERECEK) 4 1 Sınav Sonucu için Tıklayınız.

DİŞ HEKİMLİĞİ

KLİNİK BİLİMLER AĞIZ, DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (UYGULAMALI BİRİM) 1 1 Sınav Sonucu için Tıklayınız.

KUMLUCA SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

HEMŞİRELİK PSİKİYATRİ HEMŞİRELİĞİ ÖĞRETİM. GÖREVLİSİ (DERS VERECEK) 6 1 Sınav Sonucu için Tıklayınız.
REKTÖRLÜK
(Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezinde Görevlendirilmek Üzere)
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (UYGULAMALI BİRİM) 3 1 Sınav Sonucu için Tıklayınız.

TIP FAKÜLTESİ

CERRAHİ TIP BİLİMLERİ ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (UYGULAMALI BİRİM) 1 1 Sınav Sonucu için Tıklayınız.

DEMRE DR. HASAN ÜNAL MESLEK YÜKSEKOKULU

BÜRO HİZMETLERİ VE SEKRETERLİK BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI ÖĞRETİM. GÖREVLİSİ (DERS VERECEK) 4 1 SÖZEL/ EŞİT AĞIRLIK Sınav Sonucu için Tıklayınız.

ELMALI MESLEK YÜKSEKOKULU

MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK SİVİL SAVUNMA VE İTFAİYECİLİK ÖĞRETİM. GÖREVLİSİ (DERS VERECEK) 6 1 SÖZEL/ EŞİT AĞIRLIK/SAYISAL Sınav Sonucu için Tıklayınız.

ELMALI MESLEK YÜKSEKOKULU

BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI ÖĞRETİM. GÖREVLİSİ (DERS VERECEK) 5 1 SAYISAL Sınav Sonucu için Tıklayınız.

KUMLUCA MESLEK YÜKSEKOKULU

YÖNETİM VE ORGANİZASYON İŞLETME YÖNETİMİ ÖĞRETİM. GÖREVLİSİ (DERS VERECEK) 6 1 EŞİT AĞIRLIK Sınav Sonucu için Tıklayınız.

MANAVGAT MESLEK YÜKSEKOKULU

SEYAHAT-TURİZM VE EĞLENCE HİZMETLERİ TURİZM VE SEYAHAT HİZMETLERİ ÖĞRETİM. GÖREVLİSİ (DERS VERECEK) 6 1 EŞİT AĞIRLIK Sınav Sonucu için Tıklayınız.

SERİK GÜLSÜN-SÜLEYMAN SÜRAL MESLEK YÜKSEKOKULU

TASARIM MODA TASARIMI ÖĞRETİM. GÖREVLİSİ (DERS VERECEK) 6 1 EŞİT AĞIRLIK Sınav Sonucu için Tıklayınız.

TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

MAKİNE VE METAL TEKNOLOJİLERİ MAKİNE ÖĞRETİM. GÖREVLİSİ (DERS VERECEK) 4 1 SAYISAL Sınav Sonucu için Tıklayınız.

TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

ELEKTRİK VE ENERJİ İKLİMLENDİRME VE SOĞUTMA TEKNOLOJİSİ ÖĞRETİM. GÖREVLİSİ (DERS VERECEK) 4 1 SAYISAL Sınav Sonucu için Tıklayınız.

TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK SİVİL SAVUNMA VE İTFAİYECİLİK ÖĞRETİM. GÖREVLİSİ (DERS VERECEK) 3 1 SÖZEL/ EŞİT AĞIRLIK/SAYISAL Sınav Sonucu için Tıklayınız.

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

S.N.

BİRİM                           BÖLÜM           ANABİLİM DALI UNVAN             DERECE   ADET   NİTELİKLER

EDEBİYAT FAKÜLTESİ

FELSEFE SİSTEMATİK FELSEFE VE MANTIK ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Sınav Sonucu için Tıklayınız.

EDEBİYAT FAKÜLTESİ

İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Sınav Sonucu için Tıklayınız.

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSAT İKTİSADİ GELİŞME-ULUSLARARASI İKTİSAT ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Sınav Sonucu için Tıklayınız.

İLAHİYAT FAKÜLTESİ

TEMEL İSLAM BİLİMLERİ TASAVVUF ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Sınav Sonucu için Tıklayınız.

İLETİŞİM FAKÜLTESİ

HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM HALKLA İLİŞKİLER ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Sınav Sonucu için Tıklayınız.

İLETİŞİM FAKÜLTESİ

RADYO, SİNEMA VE TELEVİZYON RADYO VE TELEVİZYON ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Sınav Sonucu için Tıklayınız.

KUMLUCA SAĞLIK BİLİMLER FAKÜLTESİ

HEMŞİRELİK HEMŞİRELİK ESASLARI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Sınav Sonucu için Tıklayınız.

MİMARLIK FAKÜLTESİ

İÇ MİMARLIK İÇ MİMARLIK ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Sınav Sonucu için Tıklayınız.

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ YAPI MALZEMESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Sınav Sonucu için Tıklayınız.

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ YAPI İŞLETMESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Sınav Sonucu için Tıklayınız.

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

ELEKTRİK – ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ TELEKOMÜNİKASYON ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Sınav Sonucu için Tıklayınız.

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

GERONTOLOJİ GERONTOLOJİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Sınav Sonucu için Tıklayınız.

TIP FAKÜLTESİ

TEMEL TIP BİLİMLERİ BİYOİSTATİSTİK VE TIBBİ BİLİŞİM ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Sınav Sonucu için Tıklayınız.

TIP FAKÜLTESİ

TEMEL TIP BİLİMLERİ ANATOMİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Sınav Sonucu için Tıklayınız.

TURİZM FAKÜLTESİ

TURİZM İŞLETMECİLİĞİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Sınav Sonucu için Tıklayınız.

UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ

BANKACILIK VE FİNANS BANKACILIK ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 6 1 Sınav Sonucu için Tıklayınız.