20.06.2019 tarihli ve 30807 sayılı Resmi Gazete’de Yayımlanan İlanın Ön Değerlendirme Sonuçları

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

BİRİM BÖLÜM ANABİLİM DALI /PROGRAM UNVAN ADET DRC ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI
DEMRE DR. HASAN ÜNAL MESLEK YÜKSEKOKULU BÜRO HİZMETLERİ VE SEKRETERLİK BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI ÖĞR. GÖR.             (Ders Verecek) 1 4 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız!
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DİL VE KONUŞMA TERAPİSİ DİL VE KONUŞMA TERAPİSİ ÖĞR. GÖR.             (Ders Verecek) 1 3 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız!
SERİK GÜLSÜN-SÜLEYMAN SÜRAL MESLEK YÜKSEKOKULU ÇOCUK BAKIMI VE GENÇLİK HİZMETLERİ ÇOCUK GELİŞİMİ ÖĞR. GÖR.             (Ders Verecek) 1 6 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız!
TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU İNŞAAT YAPI DENETİMİ ÖĞR. GÖR.             (Ders Verecek) 1 4 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız!
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ ÇOCUK CERRAHİSİ ÖĞR. GÖR. (Uygulamalı Birim) 1 1 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız!
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ ÖĞR. GÖR. (Uygulamalı Birim) 1 1 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız!
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ PLASTİK, REKONSTRÜKTİF VE ESTETİK CERRAHİ ÖĞR. GÖR. (Uygulamalı Birim) 1 1 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız!

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

BİRİM BÖLÜM ANABİLİM DALI UNVAN ADET DRC NİTELİKLER
FEN FAKÜLTESİ MATEMATİK MATEMATİĞİN TEMELLERİ VE MATEMATİKLOJİK ARŞ. GÖR. 1 7 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız!
HUKUK FAKÜLTESİ ÖZEL HUKUK MEDENİ USUL VE İCRA İFLAS HUKUKU ARŞ. GÖR. 1 7 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız!
MİMARLIK FAKÜLTESİ PEYZAJ MİMARLIĞI PEYZAJ PLANLAMA ARŞ. GÖR. 1 7 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız!
SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ SPOR YÖNETİM BİLİMLERİ ARŞ. GÖR. 1 7 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız!
ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ HAYVANSAL BİYOTEKNOLOJİ ARŞ. GÖR. 1 7 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız!
ZİRAAT FAKÜLTESİ TOPRAK BİLİMİ VE BİTKİ BESLEME TOPRAK ARŞ. GÖR. 1 7 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız!