13.07.2020 Tarihli ve 31184 Sayılı Resmi Gazete’de Yayımlanan Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonucu
S.N. BİRİM BÖLÜM ANABİLİM DALI/PROGRAM UNVAN DER. ADET SONUÇ
1 DEMRE DR.HASAN ÜNAL MESLEK YÜKSEKOKULU SEYAHAT-TURİZM EĞLENCE HİZMETLERİ TURİST REHBERLİĞİ ÖĞR.GÖR. (DERS VERECEK) 1 1 Ön Değerlendirme Sonucu İçin Tıklayınız.
2 İLAHİYAT FAKÜLTESİ TEMEL İSLAM BİLİMLERİ KUR’AN-I KERİM OKUMA VE KIRAAT İLMİ ÖĞR. GÖR. (DERS VERECEK) 7 1 Ön Değerlendirme Sonucu İçin Tıklayınız.
3 MANAVGAT MESLEK YÜKSEKOKULU _ _ ÖĞR.GÖR. (DERS VERECEK) 7 1 Ön Değerlendirme Sonucu İçin Tıklayınız.
4 SERİK GÜLSÜN SÜLEYMAN SÜRAL MESLEK YÜKSEKOKULU TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER OPTİSYENLİK ÖĞR. GÖR. (DERS VERECEK) 6 1 Ön Değerlendirme Sonucu İçin Tıklayınız.
5 SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM VE ORGANİZASYON İŞLETME YÖNETİMİ ÖĞR. GÖR. (DERS VERECEK) 7 1 Ön Değerlendirme Sonucu İçin Tıklayınız.
6 TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MAKİNE VE METAL TEKNOLOJİLERİ MAKİNE ÖĞR. GÖR. (DERS VERECEK) 4 1 Ön Değerlendirme Sonucu İçin Tıklayınız.
7 TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ GÖĞÜS HASTALIKLARI ÖĞR. GÖR. (UYGULAMALI BİRİM) 1 1 Ön Değerlendirme Sonucu İçin Tıklayınız.
8 TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ İÇ HASTALIKLARI ÖĞR. GÖR. (UYGULAMALI BİRİM) 1 1 Ön Değerlendirme Sonucu İçin Tıklayınız.
9 TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ GÖZ HASTALIKLARI ÖĞR. GÖR. (UYGULAMALI BİRİM) 1 1 Ön Değerlendirme Sonucu İçin Tıklayınız.
10 MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK MİMARLIK TARİHİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 7 1 Ön Değerlendirme Sonucu İçin Tıklayınız.
11 ZİRAAT FAKÜLTESİ BAHÇE BİTKİLERİ BAHÇE BİTKİLERİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 7 1 Ön Değerlendirme Sonucu İçin Tıklayınız.
12 ZİRAAT FAKÜLTESİ TOPRAK BİLİMİ VE BİTKİ BESLEME TOPRAK ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 7 1 Ön Değerlendirme Sonucu İçin Tıklayınız.