13.04.2019 tarihli ve 30744 sayılı Resmi Gazete’de Yayımlanan Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

S.N.  BİRİM BÖLÜM

ANABİLİM/ ANASANAT DALI /PROGRAM

UNVAN DERECE ADET  SONUÇLAR
1 GÖYNÜK MUTFAK SANATLARI MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL,LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK ÖĞR. GÖR. (Ders Veren)

ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ!
2 GÖYNÜK MUTFAK SANATLARI MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL,LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK

ÖĞR. GÖR. (Ders Veren)

ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ!
3 SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA ÖĞR. GÖR. (Ders Veren)

ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ!
4 MANAVGAT MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ ÖĞR. GÖR. (Ders Veren)

ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ!
5 MANAVGAT MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME GIDA TEKNOLOJİSİ ÖĞR. GÖR. (Ders Veren)

ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ!
6 TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ ÜROLOJİ ÖĞR. GÖR. (Uygulamalı Birim)

ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ!
7 TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ İÇ HASTALIKLARI ÖĞR. GÖR. (Uygulamalı Birim)

ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ!
8 TIP FAKÜLTESİ TEMEL TIP BİLİMLERİ HİSTOLOJİ VE EMBRİYOLOJİ ÖĞR. GÖR. (Uygulamalı Birim)