11.03.2019 Tarihli ve 30711 sayılı Resmi Gazete’de Yayımlanan Öğretim Elemanı İlanı Sınav Sonucu
11.03.2019 İLANI SINAV SONUÇLARI
DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KLİNİK BİLİMLER AĞIZ, DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ ÖĞR. GÖR. (Uygulamalı Birim) 1 1 Başvuru Olmamıştır.
ELMALI MESLEK YÜKSEKOKULU BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM SERACILIK ÖĞR. GÖR.

(Ders Verecek)

3 1 Sınav Sonucu için Tıklayınız.
SERİK GÜLSÜN-SÜLEYMAN SÜRAL MESLEK YÜKSEKOKULU ÇOCUK BAKIMI VE GENÇLİK HİZMETLERİ ÇOCUK GELİŞİMİ ÖĞR. GÖR.

(Ders Verecek)

1 1 Sınav Sonucu için Tıklayınız.
SERİK GÜLSÜN-SÜLEYMAN SÜRAL MESLEK YÜKSEKOKULU PARK VE BAHÇE BİTKİLERİ PEYZAJ VE SÜS BİTKİLERİ ÖĞR. GÖR.

(Ders Verecek)

1 1 Peyzaj Mimarlığı Bölümü lisans mezunu olmak, Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı tezli yüksek lisans mezunu olmak, Yükseköğretim Kurumlarında en az 8 (sekiz) yıl alanıyla ilgili ders verme deneyimine sahip olmak.

Sınav Sonucu için Tıklayınız.

(Ders Verecek)

1 1 Peyzaj Mimarlığı Bölümü lisans mezunu olmak, Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı tezli yüksek lisans mezunu olmak, Lisans sonrası alanında en az 8 (sekiz) yıl tecrübeye sahip olmak.

Sınav Sonucu için Tıklayınız.

(Ders Verecek)

1 1 Peyzaj Mimarlığı Bölümü lisans mezunu olmak, Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı tezli yüksek lisans mezunu olmak, Yükseköğretim Kurumlarında ders verme tecrübesine sahip olmak.

Sınav Sonucu için Tıklayınız.