11.03.2019 Tarihli ve 30711 sayılı Resmi Gazete’de Yayımlanan Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonucu

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KLİNİK BİLİMLER AĞIZ, DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ ÖĞR. GÖR. (Uygulamalı Birim) 1 1 Başvuru Olmamıştır.
ELMALI MESLEK YÜKSEKOKULU BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM SERACILIK ÖĞR. GÖR.

(Ders Verecek)

3 1 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
SERİK GÜLSÜN-SÜLEYMAN SÜRAL MESLEK YÜKSEKOKULU ÇOCUK BAKIMI VE GENÇLİK HİZMETLERİ ÇOCUK GELİŞİMİ ÖĞR. GÖR.

(Ders Verecek)

1 1 Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.
SERİK GÜLSÜN-SÜLEYMAN SÜRAL MESLEK YÜKSEKOKULU PARK VE BAHÇE BİTKİLERİ PEYZAJ VE SÜS BİTKİLERİ ÖĞR. GÖR.

(Ders Verecek)

1 1 Peyzaj Mimarlığı Bölümü lisans mezunu olmak, Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı tezli yüksek lisans mezunu olmak, Yükseköğretim Kurumlarında en az 8 (sekiz) yıl alanıyla ilgili ders verme deneyimine sahip olmak.

Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.

(Ders Verecek)

1 1 Peyzaj Mimarlığı Bölümü lisans mezunu olmak, Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı tezli yüksek lisans mezunu olmak, Lisans sonrası alanında en az 8 (sekiz) yıl tecrübeye sahip olmak.

Ön Değerlendirme için Tıklayınız.

(Ders Verecek)

1 1 Peyzaj Mimarlığı Bölümü lisans mezunu olmak, Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı tezli yüksek lisans mezunu olmak, Yükseköğretim Kurumlarında ders verme tecrübesine sahip olmak.

Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız.