Atatürk Resmi
Personel Daire Başkanlığı
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ SÖZLEŞMELİ (657 S.K. 4/B) PERSONEL ALIM İLANI SONUCU (YEDEK-2)

SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (HASTANE)

Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Başhekimliğinde yer alan pozisyona başvuran ve atanmaya hak kazanan adayın; sonucun ilan edilmesinden itibaren en geç 15 (onbeş) gün içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak göreve başlayacağı ilgili birimin (Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Başhekimliği) Personel İşleri Birimine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Bu süre içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen aday hakkını kaybeder.

Bu duyuru resmi tebligat niteliğindedir. İlgililere ayrıca tebliğ edilmeyecektir.

İSTENİLEN BELGELER (2 NÜSHA ŞEKLİNDE OLACAK)

1. KPSS SONUÇ BELGESİ (ÖSYM BARKODLU ÇIKTI)
  2. MEZUNİYET BELGESİ (E-DEVLET BARKODLU ÇIKTI)
  3. NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ (E-DEVLET BARKODLU ÇIKTI)