Atatürk Resmi
Personel Daire Başkanlığı
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ SÖZLEŞMELİ (657 S.K. 4/B) PERSONEL ALIM İLANI SONUCU (YEDEK)

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ

Röntgen Teknisyeni

Diğer Sağlık Personeli (Tıbbi Sekreter)

Diş Hekimliği Fakültesinde yer alan pozisyonlara başvuran ve atanmaya hak kazanan adayın; sonuçların ilan edilmesinden itibaren en geç 15 (onbeş) gün içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak göreve başlayacakları ilgili birimin (Diş Hekimliği Fakültesi) Personel İşleri Birimine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Bu süre içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen aday hakkını kaybeder.

Bu duyuru resmi tebligat niteliğindedir. İlgililere ayrıca tebliğ edilmeyecektir.

İSTENİLEN BELGELER (2 NÜSHA ŞEKLİNDE OLACAK)

1. KPSS SONUÇ BELGESİ (ÖSYM BARKODLU ÇIKTI)
  2. MEZUNİYET BELGESİ (E-DEVLET BARKODLU ÇIKTI)
  3. NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ (E-DEVLET BARKODLU ÇIKTI)