YEDEKTEN ATANMAYA HAK AZANAN ADAY LİSTESİ(31 ARALIK 2020 TARİHLİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ (657 S.K. 4/B) PERSONEL ALIM İLANI)

31 Aralık 2020 tarihli ve 31351 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 657 sayılı Yasa’nın 4/B maddesi kapsamında Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde (Hastane) istihdam edilmek üzere 179 (Yüzyetmişdokuz) adet  sözleşmeli personel alım ilanımıza ilişkin evraklarını belirtilen süre içinde teslim etmeyen adayların yerine yedekten atanmaya hak kazanan adaylara ilişkin liste aşağıda yer almaktadır. Listede yer alan adayların aşağıda yer alan evrakları 10 Mart 2021 Çarşamba mesai bitimine kadar Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Müdürlüğü Personel İşleri Birimine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen süre içinde evraklarını teslim etmeyen adaylar hakkını kaybedecektir.

YEDEKTEN SÖZLEŞME YAPMAYA HAK KAZANAN ADAY LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Bu duyuru resmi tebligat niteliğindedir. İlgililere ayrıca tebliğ edilmeyecektir.

İSTENİLEN BELGELER (2 NÜSHA ŞEKLİNDE OLACAK)

1. KPSS SONUÇ BELGESİ (ÖSYM BARKODLU ÇIKTI)
  2. MEZUNİYET BELGESİ (E-DEVLET BARKODLU ÇIKTI)
  3. NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ (E-DEVLET BARKODLU ÇIKTI)