DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YEDEKTEN ATANMAYA HAK KAZANAN ADAY LİSTESİ(1 HAZİRAN 2021 TARİHLİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ (657 S.K. 4/B) PERSONEL ALIM İLANI)

01/06/2021 tarihli ve 31498 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 657 sayılı Yasa’nın 4/B maddesi kapsamında Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesinde istihdam edilmek üzere 11 (on bir) adet  sözleşmeli personel alım ilanımıza ilişkin evraklarını belirtilen süre içinde teslim etmeyen adayların yerine yedekten atanmaya hak kazanan adaylara ilişkin liste aşağıda yer almaktadır. Listede yer alan adayların aşağıda yer alan evrakları 26 Ağustos 2021 Perşembe mesai bitimine kadar Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Personel İşleri Birimine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen süre içinde evraklarını teslim etmeyen adaylar hakkını kaybedecektir.

YEDEKTEN SÖZLEŞME YAPMAYA HAK KAZANAN ADAY LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Bu duyuru resmi tebligat niteliğindedir. İlgililere ayrıca tebliğ edilmeyecektir.

İSTENİLEN BELGELER (2 NÜSHA ŞEKLİNDE OLACAK)

1. KPSS SONUÇ BELGESİ (ÖSYM BARKODLU ÇIKTI)
  2. MEZUNİYET BELGESİ (E-DEVLET BARKODLU ÇIKTI)
  3. NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ (E-DEVLET BARKODLU ÇIKTI)