31 Aralık 2020 tarihli ve 31351 sayılı Resmi Gazete’de Yayımlanan Öğretim Elemanı Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları
S.N.BİRİMBÖLÜMANABİLİM DALI/PROGRAMUNVANDER.ADETSONUÇ
1TIP FAKÜLTESİDAHİLİ TIP BİLİMLERİRADYOLOJİÖĞR. GÖR. (UYGULAMALI BİRİM)11Ön değerlendirme sonucu için TIKLAYINIZ.
2KUMLUCA SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİHEMŞİRELİKCERRAHİ HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİÖĞR. GÖR. (DERS VERECEK)31Ön değerlendirme sonucu için TIKLAYINIZ.
3YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULUYABANCI DİLLERYABANCI DİLLERÖĞR. GÖR. (DERS VERECEK)11Ön değerlendirme sonucu için TIKLAYINIZ.
4SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULUFİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYONFİZYOTERAPİÖĞR. GÖR. (DERS VERECEK)51Ön değerlendirme sonucu için TIKLAYINIZ.
5SERİK GÜLSÜN-SÜLEYMAN SÜRAL MESLEK YÜKSEKOKULUPARK VE BAHÇE BİTKİLERİÇİM ALAN TESİSİ VE YÖNETİMİÖĞR. GÖR. (DERS VERECEK)51Ön değerlendirme sonucu için TIKLAYINIZ.