2018 Yükseköğretim Kurumları İdari Personeli İçin Görevde Yükselme Sınavı (ERUGYS 2018) Üniversitemiz Merkezi Derslik A Blok’ta yapılacaktır.

SINAVA GİRECEK ADAYLARIN DİKKATİNE 2018 Yükseköğretim Kurumları İdari Personeli İçin Görevde Yükselme Sınavı (ERUGYS 2018) 29 Nisan 2018 Pazar günü saat 14.00’te   Üniversitemiz Merkezi Derslik A Blok MDA11, MDA12 ve MDA13 Salonlarında yapılacaktır. Personelimiz Sınav Giriş Belgelesini http://www.erugys.com/ sitesinden alabilecektir.

ÖNEMLİ UYARI

1 Sınava Giriş Belgeniz olmadan sınava girmeniz mümkün değildir. Sınav günü bu belgeyi yanınızda bulundurmayı ve sınav başlamadan önce sınav görevlilerine teslim etmeyi unutmayınız.
2 Sınava gelirken Nüfus Cüzdanınızı ve Kurum Kimlik Belgenizi yanınızda hazır bulundurunuz.
3 Sınava gelirken yanınızda iki adet kurşun kalem, kalem açacağı ve yumuşak bir silgi bulundurunuz.
4 Bu belgede yazılı olan binadaki salondan başka bir yerde sınava giremezsiniz.
5 Sınava şeffaf pet şişe içerisinde su getirebilirsiniz.
6 Sınavı tamamladıktan sonra, cevap kağıdınızı ve soru kitapçığınızı sayfaları eksiksiz bir şekilde salon görevlilerine teslim ediniz.
7 Sınav esnasında üzerinde ve yanında cep telefonu, çağrı cihazı, görüntü kaydedici cihaz, saat fonksiyonu dışında fonksiyonu bulunan saat ve her türlü elektronik cihaz taşıdığı tespit edilen adayın sınavı iptal edilecektir.
8 Sınav saatinden 1 saat önce sınava gireceğiniz binanın önünde hazır bulununuz.