15.01.2018 Tarihli Ön Değerlendirme Sonuçları

Korkuteli Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal üretim Bölümü Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Pr. Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucu (İlan No:1023452)

Korkuteli Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal üretim Bölümü Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Pr. Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucu (İlan No:1023453)

Elmalı Meslek Yüksekokulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Pr. Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucu (İlan No:1023448)

Elmalı Meslek Yüksekokulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Pr. Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucu (İlan No:1023449) (16.01.2018 tarihli düzeltme ilanı vardır.)

Elmalı Meslek Yüksekokulu Bahçe Tarımı Pr. Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucu

Manavgat Meslek Yüksekokulu Turizm ve Seyahat Hizmetleri Pr. Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucu

Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucu

Mühendislik  Fakültesi Elektronik  Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucu    (16.01.2018 tarihli düzeltme ilanı vardır.)

Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucu

Güzel Sanatlar  Fakültesi Sinema ve Televizyon  Anasanat Dalı Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucu

Tıp  Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Uzman Ön Değerlendirme Sonucu

İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Öğretim  Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucu