13.04.2019 tarihli ve 30744 sayılı Resmi Gazete’de Yayımlanan Öğretim Elemanı İlanı Sınav Sonuçları

SINAV SONUÇLARI

S.N. BİRİM BÖLÜM  ANABİLİM/ ANASANAT DALI /PROGRAM UNVAN DERECE ADET SONUÇLAR
1 GÖYNÜK MUTFAK SANATLARI MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL,LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK ÖĞR. GÖR. (Ders Veren) 6 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ!
2 GÖYNÜK MUTFAK SANATLARI MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL,LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK ÖĞR. GÖR. (Ders Veren) 3 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ!
3 SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA ÖĞR. GÖR. (Ders Veren) 1 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ!
4 MANAVGAT MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ ÖĞR. GÖR. (Ders Veren) 6 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ!
5 MANAVGAT MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME GIDA TEKNOLOJİSİ ÖĞR. GÖR. (Ders Veren) 1 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ!
6 TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ ÜROLOJİ ÖĞR. GÖR. (Uygulamalı Birim) 1 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ!
7 TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ İÇ HASTALIKLARI ÖĞR. GÖR. (Uygulamalı Birim) 1 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ!
8 TIP FAKÜLTESİ TEMEL TIP BİLİMLERİ HİSTOLOJİ VE EMBRİYOLOJİ ÖĞR. GÖR. (Uygulamalı Birim) 1 1 SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ!